Φωτόδεντρο > Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές

Home/Φωτόδεντρο/Ψηφιακό Αποθετήριο Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών/Φωτόδεντρο > Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές
Φωτόδεντρο > Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές 2015-02-19T15:29:21+02:00

Το «Φωτόδεντρο Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές» (Photodentro Open Educational Practices) είναι το Πανελλήνιο Αποθετήριο Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Αποτελεί ένα από τα αποθετήρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της «οικογένειας» Φωτόδεντρο και είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://photodentro.edu.gr/oep.

Στο χώρο αυτό, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλη της ευρύτερης εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας μπορούν να αναρτήσουν και να διαμοιράσουν ανοιχτές εκπαιδευτικές πρακτικές αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου καθώς και να αναζητήσουν αναρτημένες εκπαιδευτικές πρακτικές άλλων χρηστών.

Στόχος του αποθετηρίου είναι η συγκέντρωση, οργάνωση και διάθεση στην εκπαιδευτική κοινότητα καινοτόμων ανοιχτών εκπαιδευτικών πρακτικών που προτείνονται από την εκπαιδευτική κοινότητα και αφορούν σε αξιοποίηση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου στη διαδικασία μάθησης.

Όλες οι εκπαιδευτικές πρακτικές διατίθενται ελεύθερα με την άδεια Creative Commons CC BY-NC-SA, στο πλαίσιο υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής για το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και της προώθησης της χρήσης Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πόρων (OER) στα σχολεία.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function fusion_get_related_projects() in /var/www/p61cti/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/single-avada_portfolio.php:345 Stack trace: #0 /var/www/p61cti/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /var/www/p61cti/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/p61cti...') #2 /var/www/p61cti/index.php(17): require('/var/www/p61cti...') #3 {main} thrown in /var/www/p61cti/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/single-avada_portfolio.php on line 345